Hond zoekt trouw baasje

  • U kan best even onze Facebook pagina raadplegen of contact opnemen om te zien of er een hond is waar u het perfecte baasje voor zou kunnen zijn.
  • Bij interesse graag dit aanvraagformulier invullen of contact opnemen.
  • Daarna volgt een kennismaking met de 4voeter om na te gaan of het klikt tussen hond en baasje.
  • We doen ook huisbezoeken zodat we zeker zijn dat de hond in een omgeving terechtkomt die voldoet aan zijn/haar behoeftes.

Bliksem

Deze prachtige kruising Mechelse/Duitse herder (27-05-2013, reu, gecastreerd) zoekt een trouw baasje!
Door Bliksem’s verleden groeide hij uit tot een hond die nood heeft aan een houvast van een zelfzekere baas. Hij was niets gewoon, noch soortgenoten, noch andere dieren en erg op z’n goede. Omdat hij uit zichzelf niet wist hoe te handelen, durfde hij uithalen uit onzekerheid. Maar iemand die Bliksem goed kan lezen en hem de juiste structuur geeft, kan zeer veel bereiken met hem. Hij luistert blindelings naar commando’s van mensen die hem correct behandelen. Hij straalt ook dankbaarheid uit voor alles wat je met hem doet. Kortom je krijgt van deze hond heel veel liefde terug! Het is een heerlijke viervoeter om lange wandelingen mee te maken of training mee te doen. Bij 4voeters in nood raakte hij al heel wat meer vertrouwd met andere honden, vooral teefjes. Ook koeien en paarden vindt hij best ok nu. Hij kan echter niet los meedraaien in de roedel. Daarom zou hij zich beter kunnen ontplooien bij een fijne nieuwe baas.
Met Bliksem heb je een zeer trouw metgezel aan je zijde. We wensen het hem van harte toe!