Actueel

Klik op: ‘De warmste week voor 4voeters in nood’ en doe mee met een actie! Stuur ons een leuke foto en je actie verschijnt hieronder…

25/11/2018 Naar jaarlijkse gewoonte is de novemberwandeling altijd een speciaaltje. Met een prachtige opkomst van 102 mensen kunnen we €250 schenken aan VZW Anegria, die op dit moment zich ontfermen over een ezeltjesdrama. Samen met Dierenvoedselbank Poezewoef verzorgden we nadien een gezellige après met soep, chocomelk, jenever en pasta,…. Allen bedankt voor jullie komst!

SAMEN STERK! 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

“>30/09/2018 Maandelijkse hondenwandeling met record opkomst van het jaar in een heerlijk nazomerweertje!

DEEL 1

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

DEEL 2

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

We zijn dringend op zoek naar een nieuwe locatie om uit te breiden met mooie projecten. Suggesties altijd welkom….

42125556_2285941178101775_3029008917951676416_o

24/07/2018: Ginstreet 2018 Antwerpen met dit jaar een tombola tvv 4voeters in nood Heel erg bedankt voor een opbrengst van maar liefst 1800€!!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

11/06/2018: Hof ter Elst organiseert wandeling en BBQ tvv 4voeters in nood! Super bedankt!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zomers weer, mooie wandeling in de boerenbuiten en warme mensen met een hart voor dieren,…. Een samenvatting waarvan we vandaag echt hebben van genoten. Iedereen heel erg bedankt voor jullie komst en een dikke merci aan de organisatoren: Cindy, Daniël, Evelyn, Koen en familie. 

Klashond Lowie op bezoek in de kleuterklas als preventie voor de 4voeters in nood

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Klashond Lowie werd uitgenodigd in de kleuterklas waar de kinderen van jongs af aan op een goede manier leren omgaan met honden. Hoe maak je kennis met een vreemde hond? Wat heeft de hond graag en niet graag? Wat moet ik vermijden? Op deze manier kunnen bijtincidenten voorkomen worden. Bedankt juf Sofie Coucke om Lowie daarvoor uit te nodigen!Wens je ook graag extra aandacht te schenken aan deze fantastische huisdieren en daarbij klashond Lowie uit te nodigen? Dat kan! Geef gerust een seintje
Ook in het lager onderwijs ging Lowie reeds op bezoek. Daar gaan we nog wat dieper in op de lichaamstaal van een hond, raskennis, broodfok,….Dit als preventie voor een goede opvoeding van deze viervoeters. Jong geleerd is oud gedaan want bij VZW 4voetersinnood zien we vaak de gevolgen van baasjes die niet goed wisten om te gaan met hun hond. Beter voorkomen dan genezen! 

Zondag 3 juni 2018: HDC-Kieldrecht schenkt €2000 aan 4voeters in nood met een TOP-event!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op zondag 3 juni stroomden uit elk hoekje van het land en onze lieve buurlanden moto’s toe te Kieldrecht om een rondrit te rijden georganiseerd door HDC Kieldrecht. Vervolgens was de sfeer top met een hapje, drankje, mooi weer en gezellige moto-bendes als één familie bijeen voor het goede doel. Woorden schieten ons tekort om iedereen te bedanken voor de aanwezigheid, medewerking en steun. Dankzij zo’n mooie initiatieven kunnen we terug heel wat mensen en dieren gelukkig maken. SAMEN STERK!

Klein meisje met botziekte haalt haar kracht uit de 4voeters.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Deze 8 jarige meid sukkelt al van de leeftijd van 10maanden met een zware botziekte.
Haar rechter been is volledig ingegipst. Voorlopig kan ze niet goed stappen en is het opletten met vuil en zand. 
Dit is geestelijk en psychisch enorm zwaar voor deze dierenvriend.
Wat afleiding met honden zou haar wonderen doen om de moed niet te verliezen. Ze is gek van honden, thuis is het immers onmogelijk om een hond te houden. Met ons team hebben we beslist om hier een project van te maken.
Dit om haar te ondersteunen bij haar vechtlust in afwachting van een eventuele amputatie en revalidatie. We gaan samen met de ouders in overleg hoe we dit verder gaan aanpakken. Kijk gewoon hoe ze geniet van het vertoeven in de roedel.
Hier zijn geen woorden voor …

30/04/2018 Project Nomaad hand in hand met 4voeters in nood.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Genieten van de rust van het platteland, liefde en aandacht van honden, klussen op eigen tempo, kleding sorteren voor minderbedeelden, . ..
’s middags een maaltijd met verse groentensoep. Na de middag een hondenwandeling in de polder .

19/04/2018 Project Plataan hand in hand met 4voeters in nood.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

In samenwerking met de Plataan uit Antwerpen doen we een project waarbij daklozen regelmatig een dag komen meedraaien bij 4voeters in nood. Ze maken zich nuttig met diverse dagtaken en hondenwandelingen. Even weg uit de drukte van de stad!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

25-03-2018: Maandelijkse wandeling 4voeters in nood

29594695_634824313515349_3553809745502435866_n

22 maart 2018: Heerlijke perenconfituur en compot ten voordele van 4voeters in nood gemaakt van peertjes uit eigen streek:  🍐confituur: €2   🍐compot: €3

WILFREE POEZEWOEF MEETS 4VOETERS IN NOOD

Een goede samenwerking met andere organisaties maakt ons alleen maar sterker. We streven naar dezelfde doelen: ‘Mensen en dieren helpen waar mogelijk.’ Het was een fijne ontmoeting met Wilfree Poezewoef en we overhandigden goede voeding met enkele spullen die ze goed kunnen gebruiken. Bovendien hebben we meer zicht op elkaars werking om in de toekomst de koppen bijeen te steken waar nodig. Samen sterk!!!

9 maart 2018: In samenwerking met de Plataan te Antwerpen, waar daklozen mèt honden welkom zijn, starten we een project op waarbij de mensen enkele dagen kunnen meedraaien bij vzw 4voeters in nood. Ze helpen mee bij de dagelijkse verzorging van de dieren, maken een polderwandeling en bieden hulp naar eigen wensen en mogelijkheden. Even de handen uit de mouwen steken, bij zowel dieren als mensen in nood, kan voor eender wie therapeutisch werken. Gisteren overhandigden we voedsel en hondenspullen voor de honden van de daklozen in de Plataan en hadden we vooral een fijne ontmoeting! Hun dankbare gezichten zijn hartverwarmend en motiveren ons nog meer. We kijken er dan ook enorm naar uit dit verder te zetten.

Hondenwandeling 25 februari gezellig in de zonnige vrieskou met achteraf een heerlijk tasje warme soep….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hondenwandeling 28 januari met een mooie opkomst van nieuwe leden en sympathisanten. Hartelijk dank!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Onze bijzondere nieuwkomer… Welkom Jenny! Deze knappe tweewieler mag levenslang ons team kleur geven. Ze krijgt de nodige zorgen en mag vooral zichzelf blijven. Alle steun is welkom om dit te financieren….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Eindejaarswandeling 31-12-2017: De beste wensen voor het jaar 2018 van het Team 4voeters in nood!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het jaar 2017 sluiten we af met een bijzondere hulp voor puppies in nood. D.m.v. een bloedafname van gezonde honden wordt een serum gemaakt om toe te dienen aan de puppies. Dit om ze te redden van de vreselijke ziekte parvo waaraan hun moeder stierf. Bedankt Cindy Poppe en Rita De Wilde om ook jullie 4voeter als donor te gebruiken!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Kerstmarkt Kieldrecht 9 december 2017: Een gezellige avond met heerlijke pasta, lekkere muffins, snoepjes en mooie handgemaakte beertjes ten voordele van onze 4voeters. Een warm topteam in de vrieskou 🙂

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Herfstwandeling 26 november 2017: Even nagenieten van een heerlijke wandeling met sympathieke mensen en gelukkige honden. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hondenwandeling Kravaalbos te Meldert op 11 november 2017: Meer dan € 500 gaat naar de verzorging, medicatie en voeding voor de honden van 4voeters in nood. Een warme dankjewel aan alle deelnemers!!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Maandelijkse hondenwandeling 29 oktober 2017

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op 25 oktober 2017 overhandigen de kinderen van het 4de leerjaar uit Basisschool Zandstraat te Brugge een cheque van 1200 euro aan 4voeters in nood. Ze leerden bovendien heel wat bij over honden om bijtincidenten, hondenleed en broodfok in de toekomst te voorkomen. Jong geleerd is oud gedaan!

Maak iemand blij met een kerstkaartje en steun bovendien onze viervoeters.

  • 2 euro voor één kaartje of 7,50 euro voor 5 kaartjes.
  • Stuur een bericht indien interesse. Klik hier

22689995_10213306592275227_465165274_o

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op 14 oktober organiseerde het 4de leerjaar een hondenwandeling in Ryckeveldebos. Lieve ouders bakten cake en wafels voor de bevoorrading. De massale opkomst in het prachtige herfstweer zorgt voor een mooie bijdrage voor onze viervoeters!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op 10 oktober 2017 voert het 4de leerjaar uit Basisschool Zandstraat te Brugge actie! Ze maken buttons, wafels en koekjes en verkopen die t.v.v. 4voeters in nood. Reclame maken gebeurt met de hond van juf Silke als trouwe mascotte en een lijflied…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Maandelijkse hondenwandeling 24-09-2017

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Op 20 augustus 2017 organiseerden de bikers HDC Kieldrecht een rondrit ten voordele van VZW 4voeters in nood waarvoor dank!